danskjaevlar

FM, tvätt och arg granne.

Idag har vi inte gjort mycket vettigt alls..
Som vanligt... haha
Gick och handlade lite, Pepsi Max givetvis. Och lite annat oviktigt som mat.
Sedan har det varit en del nötande på FM, som vanligt. Förutom för Johan som lyckats med ännu en bedrift på sin data vad gäller att få saker att inte fungera. Det fungerar helt enkelt inte för honom, och han är mycket frustrerad. Kan även berätta att den killen lyckats radera sitt ljud till HDMI-uppkopplingar på datan, vilket nog ingen annan i världen någonsin lyckats med. Oerhört bra gjort måste jag ändå medge!
Som avslutning på dagen kom våran granne, som har några barn (oklart hur många), som brukar störa oss varje dag genom att tidigt på morgon göra jordbävningsljud i trapphuset och lackade på oss för vi råkade vara lite högljuda under en milli-sekund när det blev lite action i Paradise Hotel... Nästa gång skulle han visst banka in dörren och smälla till oss, haha!

Gårdagens träning var riktigt bra och vi hade ett riktigt bra tempo i danskt mått. Dock finns det en del att jobba på i övningarna då tempot där inte är så jättebra ännu. Men i matchspel och 3 mot 3 så fungerade det riktigt fint. Jag fick hänga ett antal lätta mål på Johan som trodde han var Daniel Ramsin men så var givetvis inte fallet.. I så fall måste jag vara Kim Nilsson! :-)

Match i helgen mot suveränerna Rödovre som endast tappat 1 endaste poäng i år och vunnit Danska Cupen i storstilad stil. De har en svensk i laget som vi inte skall nämna vid namn som vi haft ett antal duster med under matcherna hittils. Efterslänger, trashtalk och tunlar. Vi älskar det! Känns redan nu som det kommer bli rejält käftande på lördag.
På återseende! /Otto

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0