danskjaevlar

Måndag..

Ännu en vecka som gått..

Helgen var som ni läste innan rätt slö, förlust mot Rödovre och rätt lite gjort i övrigt.
Denna vecka händer det lite mer. Träning nu måndag/onsdag, sen ska vi väl försöka hitta på något vettigt någon av de andra dagarna haha. Match på söndag mot Vanlöse, nyckelmatch ifall vi vill ta oss till slutspel. Vi måste bara vinna helt enkelt, vilket vi BÖR göra. 5-3 seger senast efter en usel match från våran sida. Spelar vi som vi gjorde mot Rödovre så vinner vi med 4,5,6 bollar skule jag vilja säga. Men det gäller ju att utföra det också :-)

Gränsen som vi såg häromdagen var helt okej..

Inte riktigt samma drag och kraft som i de amerikanska versionerna av andra världskriget. Vi fick se lite mer av smygkrigsföring än som amerikanernas köttande. Vilket givetvis var omväxlande. Filmen var rätt spännande men saknade en riktig gnista och skådespelarna var rätt trötta med något undantag. Slutet var ytterst irriterande och det får ett klart minus. Sammantaget skulle jag vilja ge filmen 2/5 på betygsskalan. Vilket får ses som ett svagt godkänt.

Söndagskvällen spenderades med först filmen "21" på dansk tv. En rätt flummig film om Blackjack och ungdomar som var rätt hyggliga på matematik!
Sedan gick vi vidare till kvällens huvudnummer som var filmen "The next three days" med en av mina absoluta favoritskådespelare Russel Crowe. Hans fru bli oskyldigt dömd för ett mord och kommer få spendera resten av sitt liv i fängelse, då försöker han utarbeta en plan för att frita henne. Resten får ni se själva, en klart sevärd film.
Den här filmen anser jag hamnar någonstans i mellan 3/5-4/5 men på grund av några korta perioder av sega scener får den ett starkt 3/5.

Nu blir det lite uppladdning för träning ikväll och sedan är det nu film på schemat, vilken är dock högst oklart i nuläget! Nu ska jag mysa lite till Tom Dice - Me and my guitar!

Kommentarer
Postat av: Croffe

Nice helg. Lite "trött" ifrån eran sida. Ni borde hitta på något på dagarna. Öppna en kiosk eller något. Svenska korvar med bröd! Fina Goa killar från Uppsala!

2011-03-01 » 02:55:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0