danskjaevlar

Nytt försök...

Vi har sporrat oss själv rejält för att få igång bloggen igen, känns som det kanske är dags då..

Dansk?

Sitter nu och lyssnar på lite dansk musik på en spotify-lista som Macke gjort. Känns rätt bra med dansk musik, bättre flyt än i svensk måste jag motvilligt erkänna..

Rätt händelserikt veckoslut som var. Under torsdagen åkte vi skridskor och umgicks lite med Julie från Dam-laget och några av hennes vänner. Fredag var det match mot Vallensbaek som vi innan slagit rätt enkelt i 2 matcher, nu blev det betydligt svårare. Men Terkelsen från Herre 2 gled in med 2 kassar och avgjorde matchen. Utan att hylla mig själv för mycket stod jag för en läcker assist till hans första mål. Enefalk styrde upp 1+2 och visade vägen. Johan gjorde flera matchavgörande räddningar i slutet av matchen och var nära att få en assist när han slängde en lång till Otto som blev friställd men nedriven i slutet av matchen, i vilket power-playet som följde gav det avgörande 4-3 målet. En kul notis med matchen var att det var domare från Holland som dömde, varför vet vi inte. Men dom skötte sig helt okej och var bättre än de flesta danska domarparen här nere. Kul!

Efter matchen firade vi med utgång och testade "Discotek In" där man degar för att komma in, så får man dricka fritt där inne (nästan). Rätt trist ställe utöver det, mestadels bönder som tror de är coola bara för de har en Hackett-tröja på sig.. Men vi blev kvar där en stund vid ett bord och njöt av den fria ölen och tog efter ett kortare matstopp oss hem senare under natten.

Lördag var det tänkt att vi skulle vara hemma.
Men en person, nämner inte vid namn sa "Jag är så jävla ölsugen" (för typ 11e dagen irad kom den kommentaren). Så skulle vi upp till närmaste butik och handla lite chips osv, men vi bestämde oss då får att ta en sväng ned på stan till Kulörbar där man endast degar dryga 60kr inträde och får fri öl mellan 22-01. Vi var där framåt 22.45 och satt där några timmar och drack öl och bestämde att vi skulle ta oss hem runt 02.. Men så dök Anders från laget upp och vi blev kvar ett tag till. Otto syntes till på scenen och högtalarna, Johan försvann x antal gånger och Enefalk styrde upp shotsen. Framåt 5-tiden började vi traska hem och ett matstopp senare var vi hemma, rejält trötta.

Inledningen nu på veckan har varit rätt normal. Träning och en del tv-spelande samt CL-matcher på tv. Imorgon är det träning igen och vi hoppas på att bli något fler än de 12+2 vi var senast.. Får hoppas danskarna dyker upp och inte sitter hemma och deppar efter förlusten mot Chelsea idag :-)

Helgen i bilder

Halva skridsko-truppen
"Jag slängde mig!"

Mys
Kommit ut ur garderoben?


På återseende
Hälsningar Otto




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0